TIETOA MINUSTA

 

Olen Eija Viinikainen, jyväskyläläinen heppatyttö, jonka sydän on sykkinyt kavioiden kopseen tahtiin lähes koko elämäni. Nuoruudessa valmentauduin esteille, kävin kenttäratsastusleireillä ja myöhemmin siirryin islanninhevosiin. Tällä hetkellä minulla on eestinhevosruuna pihattotallissa, jonka kanssa keskitytään mukavaan ja monipuoliseen yhdessä oloon.

Ammatiltani olen hevoshieroja, personal trainer ja LCF Life coach sekä centered riding 1-tason istuntaohjaaja. Käytössäni on myös Theralux Touch tx-4 vet-laserhoitolaite. Työskentelen pääasiassa Keski-Suomen alueella, mutta valmennustyö onnistuu myös muualla Suomessa netin välityksellä.

Olen toiminut valmentajana 2016 lähtien ja viime vuosina olen keskittynyt ainoastaan hevosihmisten valmentamiseen. Valmennuksissa on huomioituna sekä henkinen että fyysinen puoli. Tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään paremman kehon ja mielen yhteyden, tunnistamaan omat puolierot/vinoudet sekä antaa työkaluja näiden korjaamiseen.

Halusin opiskella hevoshierojaksi, jotta pystyn auttamaan hevosia ja heidän ihmisiä kokonaisvaltaisemmin. Arvoja hierontatyössäni ovat ratkaisukeskeisyys, yksilölähtöisyys ja kokonaisvaltaisuus. Hieronnassa haluan tutustua kyseiseen hevosyksilöön ja selvittää yhdessä omistajan ja muiden alan ammattilaisten kanssa, miten pystymme parhaiten edistämään kyseisen yksilön hyvinvointia ja suorituskykyä.

Koulutus:

Personal trainer-tutkinto

Yksityinen Tsemppari-koulu

Kouluttaja: Jukka Harju

 

Foamroller ja fascia-ohjaaja

Natural Bootcamp

Kouluttaja: Eveliina Similä

 

LCF Life Coach-tutkinto

Valmentamo

Kouluttaja: Susanna Toropainen

 

Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja

  • Hevosten hierominen
  • Hevosen hyvinvoinnista huolehtiminen
  • Hevosen kouluttaminen
  • Hevosalan yrittäjänä toimiminen

Koulutuskeskus Salpaus

 

Centered riding level 1-istuntaohjaaja

Centered riding Finland - Millcreek ranch

Kouluttaja: Lotta Söderström

 

Cwc- istunnan biomekaniikka: osat 1 ja 2

Horse & Human balance

Kouluttaja: Katariina Alongi

 

Alexander-tekniikan perusteet

Jyvälän setlementti

Kouluttaja: Aino Klippel

Yhteystiedot:

 

Puh. 040-504 8006

S-posti: [email protected]

 

Työn luonteen vuoksi minut tavoittaa parhaiten viestillä (tekstiviesti, WhatsApp, s-posti). Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni kaikissa kysymyksissä.